Dia Mundial dels Drets del Consumidor

El 15 de març es celebra el DIA MUNDIAL DELS DRETS DEL CONSUMIDOR que promou la difusió dels drets fonamentals que assistixen als consumidors de tot el món, exigint la seua protecció i respecte enfront dels abusos dels mercats.


La Direcció General de Consum i els organismes competents en consum de les comunitats autònomes i el Consell de Consumidors i Usuaris (CCU), se sumen a esta celebració a través d’una campanya conjunta, sota el lema ELS DRETS DEL CONSUMIDOR EN L’ERA DIGITAL. ELS SEUS DRETS AVANCEN, l’objectiu del qual és informar als consumidors sobre els seus drets en l’àmbit de les compres de béns i servicis a través d’Internet.

Dia_Mundial_Derechos_Personas_Consumidoras_2019

Descargar Documento

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like