Gaudir del Carnestoltes sense riscos

CONSELLS PER A GAUDIR DEL CARNESTOLTES SENSE RISCOS

Tyrius oferix una sèrie d’advertiments a tindre en compte a l’hora d’adquirir una disfressa.

Ja és ací el Carnestoltes i les botigues s’omplin de disfresses i complements per a xicotets i adults. Des de Tyrius volem advertir de la importància d’adquirir productes de qualitat i assegurances.

En estes dates és necessari, així mateix, un increment dels controls i les inspeccions d’establiments que embenen estos tipus d’articles amb la finalitat de garantir al consumidor que tot producte exposat per a la venda complix amb totes les garanties de seguretat.

    1. Cal recordar que les disfresses per a menors de 14 anys es consideren joguets pel que han d’incloure el marcatge CE , així com totes les dades relatives al fabricador, comerciant o importador, i composició del producte, dades que han de complir les disfresses d’adult.

    2. Parar atenció al lloc on comprem la disfressa, Tyrius recomana que s’adquirisca en llocs de confiança.

    3. És molt important verificar l’etiquetatge del producte, fonamentalment la seua composició amb la finalitat d’evitar adquirir disfresses amb alt risc d’inflamabilitat, i per tant de risc de cremades, així com de reaccions al·lèrgiques.

    4. No s’han d’adquirir màscares i caretes sense ventilació, o amb una ventilació insuficient, i aquelles que puguen obstaculitzar el camp de visió, amb la finalitat d’evitar accidents. Igualment s’ha d’evitar l’ús de cordons, especialment en la zona de coll pel risc d’escanyament, fonamentalment quanes tracta  de disfresses per a menors.

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like