Campanya «L’Aigua, Font de Futur»

Tyrius posa en marxa una campanya de difusió de les bones pràctiques en l’us de l’aigua, en col.laboració amb la Consellería d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, denominada “L’Aigua, Font de Futur”.

Amb esta campanya es pretén sensibilitzar a la població en general, i al consumidor en particular, sobre la importancia que té l’aigua, i el seu bon ús. A través de la campanya que s’inicia es donará a conéixer el cicle de l’aigua, i es transmetran pautes per l’estalvi i la gestió eficient de l’aigua.

La campanya té també como a destinataris als més xicotets de la casa, ja que en ells està el bon ús futur d’aquest recurs escás i indispensable per a la vida. Es durá a terme mitjançant la difusió d’un conte en col.legis d’educació primària.

You May Also Like