TYRIUS sol·licita els historials dels afectats de IDENTAL

Els afectats de IDental ja poden demanar a la Conselleria de Sanitat els seus historials per a reclamar.

Tyrius està ja sol·licitant a la Conselleria de Sanitat els historials clínics dels afectats que van acudir a esta organització de consumidors per a tramitar les corresponents reclamacions enfront de IDental. Estos historials són imprescindibles per a poder verificar i continuar els tractaments odontològics interromputs pel tancament de IDental, i poder continuar o tramitar les corresponents reclamacions.

Per a facilitar a les persones afectades l’accés a les còpies dels seus historials mèdics clínics, la custòdia dels quals ostenta la Conselleria de Sanitat, TYRIUS facilita la següent instància que els afectats podran presentar en qualsevol registre públic.

A continuació disposeu del document oficial per a la seua reclamació en PDF

SOLICITUD-COPIA-C-SANIDAD-HISTORIAL-IDENTAL

Descargar en formato PDF.

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like